
کنفرانس فینتک ایران که ۱۳ و ۱۴ شهریور ماه با حضور مدیران سازمانهایی مانند بانک، بیمه، سازمان بورس و فعالان حوزه مالی و رمزارزها در دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود. یکی از کارگاههای این رویداد تامین مالی جمعی است. در این گزارش میخواهیم بررسی کنیم که مدرسان این دوره چه کسانی هستند و چه محورهایی را بررسی میکنند؟
محورهای کارگاه کرادفاندینگ
کرادفاندینگ یکی از شیوههای شناخته شده تأمین مالی در جهان است که در ایران به خیریه محدود شده است. تلاشها برای توسعه این روش از تأمین مالی، تاکنون به نتیجهای نرسیده و موانع قانونی و تنظیمگری نامناسب، آن را با چالشهای جدی مواجه کرده است.
در کنفرانس فینتک میخواهیم بدانیم، کرادفاندینگ چیست، وضعیت کرادفاندینگ در جهان و در کشور ما چگونه است و آینده پیش رو و توصیهها برای خروج از وضعیت فعلی چیست. جعفر محمدی، مدیر عامل شرکت سامانهنگار آتنا مدرس این دوره است.
علاوه بر این پرسشها او به اینکه کرادفاندینگ مدلهایی دارد و هر کدام چه ویژگیهایی دارد؟، وضعیت رگولاتوری، چارچوب و قوانین در ایران و جهان چگونه است؟، معیارهایی که نشان میدهد کرادفاندینگ در یک کشور موفق میشود از دید بانک جهانی چیست؟، کدام یک از این معیارها در کشور نامناسب است کدامها هستند؟، مدل مشارکت که در بورس جلو میرود به کجا رسیده و چه پلتفرمهایی مجاز هستند؟، کسی که بخواهد در این حوزه شروع کند باید چه گامهایی بردارد و پلتفرمهایی که میخواهند حرکت کنند باید چه ویژگیهایی داشته باشند؟؛ پاسخ میدهد.